понедељак, 23. мај 2016.

Отварање сезоне на Ади 10. јуна

Почетак летње сезоне на Ади Циганлији биће обележен у петак, 10. јуна, у пивској оази APA Beer Garden, где ће бити одржан велики концерт једног од најпознатијих београдских поп-рок састава Кики и „Пилоти”. Популарно Београдско море је омиљено место Београђана и њихових гостију у току лета, када је Ада најбоље место за бег од градских гужви и врућина.

– Званична сезона купања на Савском језеру на Ади Циганлији биће отворена великим концертом Кикија Лесендрића и „Пилота”, који ће почети у 21 сат, а улаз ће бити бесплатан. Концерт ће бити поклон нашег предузећа свим суграђанима и гостима Београда који воле Аду Циганлију и својеврстан позив на дружење и уживање у њеним лепотама – рекао је Жарко Шормаз, директор ЈП „Ада Циганлија”, додајући да су, као и свих претходних година, надлежне службе овог јавног предузећа у потпуности спремне за предстојећу сезону.

Овај концерт ће бити почетак и манифестације APA Beer Garden, где посетиоце током два месеца, поред бројних нових пивских укуса, очекује још много бесплатних концерата, али и филмова у биоскопу на отвореном, који ће по први пут бити постављен на Ади Циганлији.