петак, 27. мај 2016.

Захвалнице за допринос манифестацији „Колективно венчање”

Заменик градоначелника Београда Андреја Младеновић уручио је данас захвалнице установама и појединцима који су допринели успешности манифестације „Колективно венчање”, која је одржана испред Старог двора минулог викенда.  

– Град Београд има част и задовољство да буде домаћин овако дивне манифестације. Посебну захвалност дугујемо организатору Тивију Мелчеву, који свих ових година успева да окупи све оне који овај догађај чине заиста посебним. Ту се посебно истичу Студио Б и РТС, јер су те две куће велика подршка организатору.  Град Београд ће наставити да подржава све оно што је везано за породицу и породичне вредности. На томе ћемо истрајати у сарадњи са свима који су допринели да се „Колективно венчање” одржи током свих ових година – истакао је Младеновић. 

Међу добитницима захвалница били су Оркестар полиције, Модна кућа Мона, Пошта Србије, хотел Касина, Службени гласник, Дечји културни центар, Техноманија, Студио Б, Туристичка агенција „Флај Флај”, екипа емисије „Жикина шареница”, али и портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура, која је чланица Организационог одбора „Колективног венчања” као и многи други. 

Младеновић је изразио наду да ће наредно колективно венчање бити још бројније.  

– Београд је домаћин великог броја манифестација, али ова је заиста посебна. Колективно венчање је нешто што изазива велику пажњу и тај специфични карактер морамо да сачувамо и одржимо током наредних година. Хвала свима који су учествовали и помогли да ова манифестација прође заиста добро и у сјајном расположењу и надам се да ћемо се наредне године, 19. пут заредом, видети у овом дивном здању и да ћемо имати још више парова који ће рећи судбоносно „да” – рекао је Младеновић.