петак, 27. мај 2016.

Донација словеначких предузећа Прихватилишту за децу

Члан Градског већа Драгомир Петронијевић присуствовао је данас уручењу донације Словеначког пословног клуба и дружењу са децом Прихватилишта. Он је том приликом истакао да је захваљујући свим донаторима, али и управи ове установе, Прихватилиште за децу постало препознатљива институција, са конкретним резултатима, а то су сама деца.

– Ово је још једна од многобројних акција, којима се помаже најмлађима. Најважнији циљ јесте да им се покаже да треба да верују у себе, стичу нова искуства и знања и непрестано раде на себи, како би и она сутра могла да помажу другима и својој земљи – поручио је Петронијевић.

Он је захвалио донатору како на овом хуманом гесту, тако и на свим инвестицијама у наш главни град и изразио наду да ће оне у будућности бити подигнуте на још већи ниво. 

Руководилац Прихватилишта за деци Данијела Стајковић рекла је да је ова установа стекла велики број пријатеља, те да ће ову донацију понети и у нови дом – много већи простор, чија би адаптација, како је најавила, требало да почне за око месец дана.  

Средства су прикупљена у хуманитарној акцији удружења словеначких предузећа и привредника који послују у Србији.