петак, 10. јун 2016.

Затварање саобраћаја у Улици војводе Мицка Крстића

ЈКП „Београдске електране” наставља са извођењем радова проширења топловодне мреже и прикључивања објеката на топловод, при чему ће доћи до затварања саобраћаја у делу раскрснице улица Војводе Мицка Крстића и Патриса Лумумбе и у Улици војводе Мицка Крстића, од Улице Патриса Лумумбе до Улице Маријане Грегоран, по фазама.

У трећој фази од 10. до 16. јуна доћи ће до затварања саобраћаја у делу раскрснице улица Војводе Мицка Крстића и Патриса Лумумбе, у четвртој фази, од 17. до 21. јуна, доћи ће до затварања саобраћаја код раскрснице са Улицом Патриса Лумумбе, а у петој фази, од 22. до 26. јуна, до затварања саобраћаја у Улици војводе Мицка Крстића, део између улица Патриса Лумумбе и Јастребачке. У шестој фази затвара се саобраћај код раскрснице са Јастребачком улицом од 27. јуна до 1. јула, а у седмој фази, од 2. до 6. јула, између улица Јастребачке и Маријане Грегоран. Током поменутих радова, Улица Маријане Грегоран, на делу од Војводе Мицка до Пљешевичке, за саобраћај ће бити двосмерна. 

Током извођења радова линије јавног градског превоза ће делимично изменити трасу, па ће возила са линија 16 и 23, у оба смера, на делу од раскрснице улица Маријане Грегоран – Војводе Мицка до раскрснице улица Вишњичка – Мије Ковачевића, саобраћати следећим улицама: Маријане Грегоран, Драгослава Срејовића, Мије Ковачевића, Вишњичком и даље редовним трасама. Возила са линије 25 ће, у оба смера, на делу од раскрснице улица Маријане Грегоран – Војводе Мицка до кружног тока код Богословије, саобраћати следећим улицама: Маријане Грегоран, Драгослава Срејовића, Мије Ковачевића и даље редовном трасом.

Возила ће на измењеном делу трасе користити привремено успостављена стајалишта у зони раскрснице улица Маријане Грегоран и Војводе Мицка, у оба смера.