петак, 24. јун 2016.

Радови у Булевару војводе Мишића изводе се 24 сата непрекидно

Радови у Булевару војводе Мишића изводе се непрекидно 24 сата и осим пауза због технолошког процеса, радници „Београд-пута” су стално на терену, рекао је директор ЈКП „Београд-пут” Иван Тејић.

– Подсећам да су у току радови у Булевару војводе Мишића, од Руске ка Улици Косте Главинића, и да се тамо раде све три траке у правцу према граду. Почели смо  у уторак, 21. јуна, у 22 сата, а биће завршени у понедељак у 4 сата ујутро. Радници у сменама раде непрекидно 24 сата и до сада је направљена само једна пауза, када су постављени нови шахтови изливени у бетону, чије учвршћивање због употребе одређених адитива, тзв. „убрзивача”, захтева паузу од 12 сати.  Та пауза је управо била ноћас од два до девет ујутро, а биће још једна до понедељка. То не значи да радници не раде, али градилиште у том периоду мора бити затворено – рекао је Тејић замоливши грађане за разумевање јер се таква процедура мора поштовати због стандарда квалитета.

Он је додао да су радови у току и у Булевару војводе Путника, на правцу од Булевара кнеза Александра Карађорђевића до кружног тока Топчидерска звезда.

– Радови су почели у понедељак, 20. јуна, у 22 сата и радиће се до 3. јула, када се очекује завршетак комплетне деонице до кружног тока. Ови радови обављају се искључиво ноћу од 22 до 5 ујутро како би се што мање реметио саобраћај, који је на овом правцу интензиван свих ових дана. У договору са МУП-ом одредићемо дан када ће на овом правцу бити обустављен саобраћај како би био постављен комплетан хабајући слој, о чему ћемо јавност обавестити на време – рекао је Тејић.