петак, 29. јул 2016.

Почињу борбе за Трофеј Вождовца

Турнир „Трофеј Вождовца 2016”, који по трећи пут окупља аматерске сениорске фудбалске клубове са Вождовца, почиње у суботу, 30. јула, у организацији ГО Вождовац и ФС „Београд”, саопштено је из Општине Вождовац.

Турнир се игра по групама, домаћини су ФК „Авала 1939” из Белог Потока и ФК „Минел” из Рипња. Прва утакмица групе А игра се на игралишту Фудбалског клуба „Авала 1939” у Белом Потоку са почетком у 10 часова, а састају се екипе ФК „Авала1939” и ФК „Пиносава”. Истог дана у 18 часова на терену Фудбалског клуба „Минел” у Рипњу снаге ће одмерити екипе групе Б ФК „Минел” и ФК „Торлак”.

И ове године утакмица за треће место на турниру одигрaће се на стадиону ФК „Вождовац”, у Заплањској улици, у среду, 10. августа, у 17 часова, а утакмица за прво место игра се истог дана, на истом стадиону у 20 часова.

Током одржавања турнира, Дом здравља „Вождовац” ће по пропозицијама такмичења за одигравање утакмица обезбедити дежурну санитетску службу, а Полицијска станица Вождовац предузеће све мере безбедности.