уторак, 23. август 2016.

Улица цара Николаја II затворена за саобраћај

Због радова, Улица цара Николаја II биће затворена за саобраћај, од сутра, од 22 сата, па до 31. августа, до 22 сата, на делу од Максима Горког до Милешевске, најавили су из Секретаријата за саобраћај. 
 
Током извођења наведених радова, биће измењен режим рада линија ЈГС-а на следећи начин: тролејбуске линије бр.19, 21, 22 и 29 ће бити привремено укинуте; привремено ће бити успостављене локалне аутобуске линије бр.21А, 22А и 29А које ће саобраћати од Трга Славија до периферених терминуса;   привремено ће бити успостављена тролејбуска линија бр.22Л која ће саобраћати на релацији Студентски трг – Трг Славија. Возила са линија бр. 83, Е1 и 29Н и привремених локалних линија бр. 21А, 22А и 29А ће уместо улицом Цара Николаја II саобраћати у смеру ка Црвеном крсту следећим саобраћајницама: Макензијева, Максима Горког, Каленићева, Милешевска, Жичка и даље редовним трасама; у смеру ка Тргу Славија следећим саобраћајницама: Милешевска, Кичевска, Курсулина, Максима Горког, Макензијева и Трг Славија.

На измењеном делу трасе успостављају се привремена стајалишта:  „Максима Горког“ – у смеру ка периферији, у улици Максима Горког, непосредно по преласку раскрснице са улицом Цара Николаја II.  „Радивоја Кораћа“ у смеру ка периферији, у улици Милешевска, 15 метара испред пешачког прелаза који се налази испред раскрснице са улицом Радивоја Кораћа и „Кнеза од Семберије“ у смеру ка Тргу Славија, у улици Милешевска, 15 метара испред пешачког прелаза који се налази испред раскрснице са улицом Кнеза од Семберије.