понедељак, 19. септембар 2016.

Испирање водоводне мреже на Чукарици

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће планиране радове на испирању водоводне мреже на општини Чукарица од сутра до четвртка, 22. септембра.

Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 6 до 14 сати осетиће сутра потрошачи у насељима Баново брдо и Чукаричка падина, прекосутра у насељима Репиште, Јулино брдо и Церак, а у четвртак у Жаркову и Белим водама. 

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде, па из ЈКП „Београдски водовод и канализација” моле потрошаче да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. Екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року. Планирани радови на испирању водоводне мреже на општини Чукарица обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета.

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.