субота, 24. септембар 2016.

Редовно испирање водоводне мреже на општинима Нови Београд и Палилула

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће радове на редовном испирању водоводне мреже на општини Нови Београд од понедељка,  26. септембра, до суботе, 1. октобра.  

Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 сати ујутро осетиће потрошачи у блоковима: 7, 7а, 8 и 8а. (26. и 27. септембра), у блоковима: 9а, 11б, 11ц и 2. ( 27. и 28. септембра), у блоковима 70 и 70а (28. и 29. септембра). Такође, у насељу Бежанијска коса – месним заједницама 1 и 2 (29. и 30. септембра), у Блоку 67 и на потезу Старо сајмиште – Бродоградилиште (30. септембра). 

У саопштењу подсећају потрошаче да у току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде, због чега је неопходно припремити залихе воде за пиће и основне потребе. 

Екипе БВК-а изводиће радове на редовном испирању водоводне мреже у општини Палилула од уторка, 27. септембра, до четвртка, 29. септембра. 

Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 6 до 14 сати осетиће потрошачи у насељима Вишњица, Вишњичка бања и на потезу Вишњичка бања, Сланци, Велико село. Наредног дана, 28. септембра, осетиће и потрошачи у насељима Карабурма и Ћалије, а 29. септембра у делу насеља оивиченом Булеваром краља Александра, Таковском, Дунавском, Војоде Добрњца и Рузвелтовом.

Из „Београдског водовода и канализације” захваљују грађанима на стрпљењу и разумевању и подсећају да ће радови на редовном испирању водоводне мреже обезбедити да вода за пиће буде задовољавајућег квалитета. За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се видети на веб-адреси www.bvk.rs.