среда, 28. септембар 2016.

Измене режима саобраћаја у улицама Тадеуша Кошћушка, Јевремовој, Узун Мирковој и Карађорђевој

Због снимања играног филма, доћи ће до посебне организације саобраћаја у Београду у центру града, саопштили су данас из Секретаријата за саобраћај.
У Узун Мирковој улици, до сутра у 21 сат, на делу од Студентског трга до Улице краља Петра биће заузета једна саобраћајна трака.

До повременог обустављања саобраћаја у интервалу од три до пет минута доћиће у Улици Тадеуша Кошћушка, на делу од парка Риге од Фере до Улице Јевремове, као и самој Јевремовој на делу од Улице Риге од Фере до Цара Уроша, од сутра, од 21 сат до 29. септембра у исто време.

Обустава саобраћаја, у интервалима до три минута доћиће у Карађорђевој улици, испод Бранковог моста, од 30. септембра, од 7 до 10 сати, као и од 4. октобра, у 21 сат до 5. октобра, у 5 сати ујутро. Током снимања филма у улицама Тадеуша Кошћушка, Јевремовој и Узун Мирковој не мења се режим рада линија ЈГП-а, истиче се у саопштењу.

До затварања доћиће у Карађорђевој улици, на делу од Црногорске до Улице Коче Поповића, као и у улицама Травничка, Краљевића Марка, као и делу Браће Крсмановић, од 2. октобра, од 9 сати до истог периода наредног дана. Тада ће, како се наводи, мења режим рада линија ЈГП-а. Трамвајске линије 2 и 11 се укидају. Успоставља се привремена трамвајска линија. 2Л на релацији: Пристаниште – Дорћол - Вуков споменик - Трг Славија - Главна железничка станица – Господарска механа. Возила ЈГП-а ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта, наводи се у саопштењу.