четвртак, 29. септембар 2016.

Отворен „Грин фест” волонтерски програм

„Грин фест” позива младе, одговорне и друштвено ангажоване појединце које занимају филм, екологија и животна средина да се пријаве за волонтирање на највећем „зеленом” фестивалу у региону, који ће се одржати од 15. до 18. новембра у Дому омладине Београда, саопштавају из Центра за унапређење животне средине, организатора фестивала.

Сви заинтересовани се могу пријавити слањем кратке биографије и мотивационог писма на  volonter@greenfest.rs  најкасније до 20. октобра. Изабрани волонтери и волонтерке имаће прилике да развију нове вештине, науче да раде у тиму, упознају нове пријатеље и потенцијалне сараднике.

Међународни фестивал зелене културе „Грин фест” највећа је „зелена” манифестација у региону Југоисточне Европе која се одржава сваке године. Током претходних шест година фестивал је посетило преко 47.000 људи. Улаз је бесплатан, а више информација се може наћи на www.greenfest.rs.

Овогодишњи „Грин фест” одржава се уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта, Секретаријата за културу, Делегације ЕУ у Србији и ЕУ Инфо-центра, као и многобројних партнера и пријатеља.