среда, 7. децембар 2016.

Град Београд субвенционише пољопривреднике из села Дудовица

Члан Градског већа Драгомир Петронијевић, секретар за привреду Милинко Величковић и председник општине Лазаревац Бојан Синђелић посетили су синоћ село Дудовицу и разговарали са мештанима и пољопривредним произвођачима о унапређењу производње. 

Петронијевић је за Беоинфо истакао да је циљ посете да се у сарадњи са општинама и месним заједницама грађани упознају са субвенцијама за које могу да имплементирају у наредном периоду, а Град Београд да се боље упозна са њиховим захтевима и на тај начин планира буџет за наредну годину. Он је најавио даље посете периферним деловима Београда, а у циљу равномерног развоја престонице. 

– Посета Дудовици била је конструктивна, с обзиром на то да су житељи детаљно упознати са субвенцијама које нуди Секретаријат за привреду, посебнo у домену пољопривреде и развоја сточарства у том крају –  истакао је секретар Величковић. 

Синђелић је захвалио представницима града на подстицајним мерама, јер се показује жеља за равномерним развојем свих делова престонице, будући да је Месна заједница Дудовица најјужнији део Београда.