петак, 9. децембар 2016.

Сајам запошљавања у недељу у хотелу Југославија

Земунска служба београдске филијале за запошљавање и Градска општина Земун организују у недељу, 11. децембра, Сајам запошљавања. Сајам се одржава у банкет сали хотела Југославија (Булевар Николе Тесле 3) од 10 до 16 часова.

Своју понуду слободних послова на сајму ће представити 32 послодавца, којима је потребно више од 1.050 радника различитих профила и степена квалификација. Посао ће моћи да потраже лекари, медицинске сестре, неговатељице, инжењери, продавци, возачи, шивачи, лимари, вариоци, магационери, али и менаџери разних профила, саветнци осигурања, књиговође и други. 

Међу компанијама које ће на земунском сајму тражити раднике наћи ће се и Делез, Метро, Ђенерали, Тргоцентар, Техноманија, Лили, Меркатор С, Бг електро, АМЦ, Зара, Имлек и многи други.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци ће моћи да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, а незапосленима ће бити пружена и помоћ у писању CV-јa.