четвртак, 19. јануар 2017.

Велико интересовање организатора пословних скупова за Београд

Током првог дана Међународног сајма југоисточне Европе за конгресни туризам и подстицајна путовања Conventa у Љубљани, организатори пословних скупова из целог света показали су велико интересовање за Београд. 

Туристичка организација Београда – Конгресни биро ТОБ-а је првог дана сајма реализовала преко 30 унапред заказаних састанака са заинтересованим купцима односно организаторима великих пословних догађаја. 

– Београд има далеко највише упита за организацију конгреса у региону. Велико интересовање показују организатори конгреса из Велике Британије, Италије, Немачке, Русије, Хонг Конга и Софије – рекао је Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београда. 

Конгресни биро ТОБ-а наступа на Conventi од њеног оснивања, са циљем развоја сарадње са конгресном индустријом земаља из региона и склапања пословних веза ради обједињене презентације региона као конгресне дестинације или самостално, а све ради обезбеђивања што већег броја скупова асоцијација и корпорација, као и подстицајних такозваних инсентиве путовања за Београд.