петак, 20. јануар 2017.

Никола Никодијевић заказао 37. седницу Скупштине града за четвртак, 26. јануар

Председник Скупштине града Никола Никодијевић заказао је 37. седницу Скупштине Града Београда за четвртак, 26. јануар, у 10 часова. На предложеном дневном реду наћи ће се Нацрт одлуке о ребалансу буџета Града Београда,  као и Предлог плана детаљне регулације за МРС „Бежанија” са градским гасоводним прикључком, од постојећег градског гасовода у Земунској улици до планиране МРС „Бежанија”, градска општина Нови Београд, као и План детаљне регулације за Авалску улицу у Железнику, градска општина Чукарица.

Предложене су и одлуке о изради плана детаљне регулације дела Макишког поља, градскa општина Чукарица, као и о изради измене и допуне плана детаљне регулације подручја Јајинци – целина Г, за блок Г-38 између улица Ружа 3 и Нова 13, градска општина Вождовац.

Одборници градске скупштине изјашњаваће се и о Предлогу одлуке о одређивању комуналних делатности, а на дневном реду је и промена Oдлуке о оснивању Јавног предузећа за грађевинско земљиште и изградњу Београда, те Програм уређивања и доделе грађевинског земљишта за 2017. годину и Решење о давању сагласности на програм пословања за 2017. годину ЈП „Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда”.

Пред одборницима Скупштине Града Београда наћи ће се и Предлог одлуке о оснивању јавног предузећа за управљање јавним путевима Града Београда.