понедељак, 23. јануар 2017.

Наставља се тренд оглашавања слободних пијачних капацитета путем јавне лицитације

ЈКП „Градске пијаце” и током 2017. године наставља са транспарентним и јасним начином оглашавања пијачних капацитета путем јавних лицитација, саопштавају из овог градског предузећа.

Заинтересована лица могу лицитирати за ИПП, СТР и СЗР тезге на пијацама „Зелени венац”, „Скадарлија”, ТЦ „Нови Београд”, „Блок 44”, „Земун”, „Миријево”, „Карабурма”, „Борча”, „Каленић”, „Бањица”, „Смедеревски ђерам”, „Звездара”, „Душановац”, „Баново брдо” и „Браће Јерковић”.

Прва лицитација у овој години одржаће се на пијаци „Каленић” у недељу, 29. јануара, са почетком у 13 часова. Почетна цена пијачне опреме на јавној лицитацији креће се од 3.650 до 75.000 динара, док је лицитациони бод од 1.000 до 5.000 динара.

Рок за преузимање лицитационог броја је 24 сата пре почетка лицитације, а место преузимања је пијаца на којој се налази тезга за коју је лице заинтересовано, саопштавају из „Пијаца”.

Све додатне информације у вези са јавном лицитацијом заинтересована лица могу наћи на интернет-презентацији ЈКП „Градске пијаце”.