петак, 24. фебруар 2017.

На Ади Циганлији у недељу јавни тренинг за Београдски маратон

„Београдски маратон” у сарадњи са својим тркачко-рекреативним клубом и партнерима организује на Ади Циганлији у недељу, 26. фебруара, од 11 до 13 часова трећи по реду јавни тренинг за јубиларни Београдски маратон. Окупљање је код ресторана „Like a Shine” (први ресторан од улаза на Аду Циганлију са Макишке стране) од 10.45 до 11 часова.

Тренингом ће руководити медицински директор Београдског маратона проф. др Горан Рађен, из система Медигруп, и координатор рада ТРК „Београдски маратон” проф. др Бранко Бошковић са колегама из Високе спортске и здравствене школе из Београда. 

Учесници овог зимског јавног окупљања моћи ће да добију корисне савете о контроли здравственог стања, опреми, исхрани и начину трчања у зимским условима, као и да практично обаве заједничке тренинге у односу на постојећи ниво физичке припремљености и трку за коју желе да се припремају (Трку задовољства, полумаратон или маратон). Тренинг је бесплатан и могу да се укључе мушкарци и жене, активни тркачи, рекреативци и почетници старији од 16 година.

Београдски маратон одржаће се 22. априла.