среда, 8. март 2017.

Уручени сертификати полазницима радионица „Знањем до циља”

Члан Градског већа Драгомир Петронијевић, вршилац дужности секретара за привреду Милинко Величковић и њихови сарадници уручили су данас у Старом двору сертификате полазницима радионица „Знањем до циља”.

Петронијевић је рекао да су сертификати заслужени вредним и свакодневним радом свих полазника радионица.

– Цео тим Савета за запошљавање Града Београда, градске и републичке институције потрудили су се да пренесу знања, а на полазницима је да зграбе шансу и управо то знање искористе. Република Србија из године у годину издваја све више средстава за предузетништво. То је постигнуто отварањем нових радних места, али и тиме што смо из дана у дан све развијенији – истакао је Петронијевић и полазницима поручио да је суштина да започну свој посао и отворе нова радна места, а Град Београд и Република Србија ће им у томе бити партнери.

На нама је да будемо озбиљан сервис привреде од које сви зависимо, навео је Петронијевић

Величковић је изразио задовољство што је велики број полазника успешно завршио ове радионице и захвалио предавачима који су учествовали у овом пројекту. Он је поручио полазницима да не одустају, да направе корак даље, а да им Секретаријат за привреду стоји на располагању за оно што је у њиховом домену.