понедељак, 27. март 2017.

Сајам запошљавања на Врачару

Национална служба запошљавања – Филијала за град Београд, Градска општина Врачар и Привредна комора Србије организују Сајам запошљавања у згради општине Врачар (Његошева 77) у среду, 29. марта, од 10 до 14 сати.

Понуду слободних послова представиће преко 26 фирми којима је потребно готово 600 радника различитих профила и степена квалификација: IT инжењера, PHP програмера, систем-администратора, графичких дизајнера, сарадника у маркетингу, фармацеута, медицинских сестара, лабораторијских техничара, продаваца, касира, месара, магационера, виљушкариста, возача, службеника обезбеђења, саветника за осигурање, комерицијалиста, менаџера продаје, књиговођа, пословних секретара, референата у шпедицији и логистици, туристичких агената, хостеса/промотера, собарица, конобара, кувара, помоћних радника, оператера у кол центрима, графичара и других. 

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ-а за подстицање запошљавања, а незапосленима ће бити пружена помоћ у писању CV-јa.