субота, 15. април 2017.

Јавно надметање за давање у закуп пословног простора

Секретаријат за имовинске и правне послове oглашава јавно надметање за давање у закуп пословног простора. Реч је о 317 објеката пословних простора који се дају у закуп у виђеном стању. У цену по квадрату урачунат је порез на додату вредност, а уговор о закупу закључује се на одређено време од десет година, саопштили су из Секретаријата за имовинске и правне послове. 

Право учешћа у поступку немају она лица која на дан подношења пријаве у пословним књигама Секретаријата за имовинске и правне послове имају евидентирано било какво доспело, а неизмирено дуговање, чији оснивачи, чланови друштва или заступници, који су као такви уписани у одговарајући регистар правних лица имају евидентирано било какво доспело, а неизмирено дуговање.

У надметању могу да учествују физичка и правна лица која до 10. маја 2017. године доставе уредне пријаве. Пријаве за учешће на јавном надметању подносе се на писарници Градске управе Града Београда – Секретаријату за имовинске и правне послове, у Улици 27. марта 43-45 или преко поште препорученом пошиљком.

Јавно надметање ће се одржати 15. маја у 10 сати, у сали 2, у сутерену, у згради Градске управе Града Београда, у Улици 27. марта бр. 43-45.

Закупнине за локале и магацине који су разврстани у екстра зони увећавају се за 50 одсто, осим за локале у којима се обавља занатска делатност, делатност уметничке галерије, као и за локале и магацине који се налазе у пасажу.

За све додатне информације заинтересовани се могу јавити на бројеве телефона 3309-324 и 3309-128 (од 10 до 14 сати ), наводи се у саопштењу.