петак, 19. мај 2017.

Расписана јавна лицитација за издавање пијачне опреме на најпосећенијим београдским пијацама

Јавна лицитација за издавање тезги, расхладних витрина и рамова одржаће се у суботу, 27. маја, у 14 часова, у управној згради пијаце „Каленић” у Улици Максима Горког бб.

У понуди се налази преко сто тезги на пијацама „Зелени венац”, „Скадарлија”, „Каленић”, ТЦ „Нови Београд”, „Блок 44”, „Земун”, „Миријево”, „Карабурма”, „Борча”, „Смедеревски ђерам”, „Звездара”, „Душановац”, „Баново брдо”, „Беле воде”, „Сењак”, „Железник”, „Горња варош”, „Миљаковац” – робна, „Браћа Јерковић” и „Видиковац”. Почетна лицитациона цена утврђена је у износу од 3.650 до 75.000 динара, у зависности од атрактивности места где се предметна пијачна опрема налази. Лицитациони бод износи 1.000 динара за почетну лицитациону цену до 25.000 динара, односно 5.000 динара за почетну лицитациону цену вишу од 25.000 динара. 

Право учешћа на јавној лицитацији имају физичка лица и предузетници. Заинтересовани се пријављују у просторијама управе пијаце, где се налази пијачна опрема за коју желе да лицитирају. Крајни рок за пријављивање за лицитацију је 24 часа пре почетка.