четвртак, 25. мај 2017.

Први фото-конкурс за децу и младе „Мој љубимац”

Дечји културни центар Београда, у сарадњи са Пет-центром  и ЈКП „Ветерина Београд”, расписао је први фото-конкурс  за децу и младе под називом „Мој љубимац”, најављено је из ДКЦБ-а.

Конкурс је отворен до 5. јуна, а сви заинтересовани фотографије могу слати на мејл  mojljubimac.dkcb@gmail.com. Додела награда, диплома и отварање изложбе је у суботу, 10. јуна, у 11 часова у Дечјем културном центру Београда, Таковска 8, када ће и „Ветерина Београд” организовати удомљавање напуштених паса из градског азила. 

Фотографије треба слати као један прилог мејла са следећим подацима: име и презиме учесника, кућна адреса, школа и разред, број мобилног телефона и мејл на који треба послати резултате конкурса. Свака фотографија не сме бити мања од 3 Mb.

Предвиђене су  три такмичарске категорије: деца од првог до четвртог, од петог до осмог  разреда и средњошколци. Свака категорија подразумева по три награде за најбољу фотографију. Осим награда за најбољу фотографију, биће додељене похвале за фотографије: најчупавији љубимац, најсмешнији, највеселији, најружнији, најтужнији, најбољи друг, најмањи, највећи,  најсрећнији, најгладнији, најзаљубљенији пар, најбоља мама, настарији, љубимац са највећим ушима, љубимац са највећим брковима, са најдужим репом, са најкрећим репом, са најлешим очима и са најлепшим осмехом.

Сви учесници и посетиоци имаће прилику да добију бесплатне ветеринарске савете, а награђене фотографије биће изложене на сајту и у Галерији Дечјег културног центра.