петак, 26. мај 2017.

Младеновић доделио захвалнице за колективно венчање

Заменик градоначелника Београда Андреја Младеновић уручио је данас захвалнице заслужним појединцима и компанијама који су допринели успешној реализацији манифестације колективног венчања. 

Младеновић је присутнима пожелео добродошлицу у здање Старог двора, рекавши том приликом да се нада да ће колективно венчање и у годинама које долазе бити једна од најлепших манифестација које организује Град Београд.

– Желим да захвалим свим учесницима и људима који су допринели да се колективно венчање поново успешно одржи. Манифестација је „рођена” на иницијативу Тивија Мелчева и његовог тима пре 19 година у добро познатим околностима. Већ тада је било јасно да ће љубав и нада победити бомбе и управо је то нешто што нас тера да истрајемо свих ових година. Ова манифестација је заиста најбоља слика нашег града и државе – поручио је Младеновић. 

Он је свим паровима који су ступили у брак ове године на колективном венчању пожелео здравље, срећу и пуно деце. 

Директор колективног венчања Тиви Мелчев захвалио је свим људима који су допринели још једној успешној години када је ова манифестација у питању. 

– Ове године смо ушли у јубиларну, 20. годину манифестације и већ сада могу да кажем да ћемо наредне године јубилеј обележити како доликује – најавио је Мелчев.