понедељак, 29. мај 2017.

Радови на водоводној мрежи на Палилули и у Земуну

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Палилула, у среду, 31. маја,  од 8.30 до 14 сати без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: 27. марта, од Таковске до Старине Новака, Ђушиној, Драгослава Поповића, Станоја Главаша, Старине Новака, од 27. марта до Далматинске, у Далматинској, од Старине Новака до Ђушине,  Кнеза Данила, од Далматинске до Владетине, Краљице Марије, од Старине Новака до Владетине, и околним улицама.

Без воде ће због планираних радова на општини Земун, у четвртак, 1. јуна, од 8.30 до 14 сати остати потрошачи на Тошином бунару, од почетка улице до броја 65, у Ивићевој, Скадарској, Петра Кочића и Џорџа Вашингтона.

Истог дана због радова у Земуну, од 8 до 15 сати без воде ће остати потрошачи у индустријској зони на Батајничком друму од фабрике „Кoкa-кoлa” до фабрике „Звезда”, насеље „13. мај”, „Електронска индустрија”, Пољопривредно добро „13. мај”, Банка биљних гена, и „Београдско багерско предузеће” и Фабрика за обраду стакла „Звезда”. 

За најнужније потребе обезбеђене су ауто-цистерне, а за све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, као и на адреси www.bvk.rs.