уторак, 30. мај 2017.

Повређен комунални полицајац на Аеродрому „Никола Тесла”

На Аеродрому „Никола Тесла” данас у преподневним часовима дошло је до инцидента у којем је нелегални таксиста нанео телесне повреде комуналном полицајцу, саопштено је из Секретаријата за комуналне послове.

Наиме, нелегални таксита, од раније познат Комуналној полицији по великом броју прекршаја, који је од 2015. године до данас санкционисан 122 пута, покушао је да преузме странку која се у том моменту налазила на главном терминалу аеродрома. 

Поред вербалног, уследио је и физички напад у којем је комунални полицајац задобио повреде главе и указана му је медицинска помоћ. Лице је савладано и спроведено у полицијску станицу у Сурчину, у којој је задржано и предузете су све мере из оквира надлежности полиције.

Секретаријат за послове комуналне полиције оштро осуђује овакав вид напада на своје припаднике и апелује на суграђане да воде рачуна који такси превоз користе, јер на тај начин штите себе од непотребних додатних трошкова.

Настојаћемо и даље да спроводимо комунални ред и ниједан инцидент нас неће спречити у намери да искоренимо нелегалан такси превоз, како на Аеродрому „Никола Тесла” тако и у целом граду, наводи се у саопштењу.