уторак, 27. јун 2017.

Бесплатно крстарење београдским рекама за пензионере са Савског венца

Градска општина Савски венац наставља да организује бесплатне садржаје за пензионере у циљу унапређења квалитета њиховог слободног времена. Током јула за 400 пензионера са Савског венца општина ће организовати бесплатно крстарење Савом и Дунавом, а у склопу тога и мноштво корисних и занимљивих садржаја.

Поред вожње бродом, пензионере у оквиру овог узбудљивог излета очекује и ручак у ресторану, дружење уз партију шаха, пикада или домина, бесплатно мерење крвног притиска и шећера у крви и остали садржаји у складу са њиховим жељама и потребама. Сви заинтересовани пријаву могу извршити позивом на број телефона општине 011/2061-800  или путем и-мејла besplatno@savskivenac.rs.

Пензионери са Савског венца до сада су имали прилике да бесплатно посете Манастир Каона у Шабачкој епархији, али и да обиђу атракције и знаменитости Златибора у оквиру новогодишњих тура. Општина Савски венац, чије се становништво убраја у једно од најстаријих у Београду, покренула је низ програма који су намењени унапређењу квалитета живота и друштвеног активизма старијих суграђана, које од августа поново очекују бесплатни једнодневни излети и путовања по Србији.