субота, 15. јул 2017.

Одржан осми Београдски ноћни маркет

Београдски ноћни маркет, под слоганом „Летње шеме”, одржан је на пијаци „Каленић”. Осму манифестацију обележио је рекордан број излагача и посетилаца, што представља потврду да из месеца у месец она изазива све веће интересовање. На више од 180 нових тезги, свеже производе из својих башта изложили су „шампиони пијаца”, док су дизајнери и уметници у понуди имали оригиналне и необичне производе, гардеробу, торбе, накит и остале модне детаље, саопштиле су „Градске пијаце”.

За најмлађе посетиоце био је припремљен посебан дечји кутак, а малишани су уживали у посластицама, играчкама, као и креативним радионицама, специјално осмишњеним за ову прилику. Ди-џејеви Горан Старчевић и Бркати пуштали су највеће музичке хитове, а наступио је и бенд „Ђура и морнари”. Укусне специјалитете припремао је Милош Јовановић са својим тимом, а пријатно освежење гости су потражили у природним соковима, сладоледу, коктелима, разним врстама вина и пива.

Туристичка атракција, која спаја традицију пијаца и урбан дух Београда, након краће летње паузе, наставиће се на јесен, наводи се у саопштењу.