петак, 21. јул 2017.

Асфалтирање и замена улазних врата на зградама на Вождовцу

Током летњих месеци реализују се планиране активности асфалтирања некатегорисаних путева, приступних и интерних саобраћајница у дужини од три километра, а завршена је и друга фаза замене 49 улазних алуминијумских врата у зградама у насељима Браће Јерковић, Медаковић, Душановац, Бањица и Кумодраж, саопштено је из општине Вождовац

Паркинг и прилази испод ОШ „Змај Јова Јовановић“ у Мештровићевој  13, који су до сада били оронули и запуштени, асфалтирани су и уређени. По први пут је асфалт стигао и у Божићну улицу код броја 20 и 35 и Шљиварску од бројева 17 до 33. Са друге стране, у првој фази акције постављања нових улазних врата на зградама већ је замењено 60 врата на територији општине.

Председник Општине Александар Савић изашао је на терен, где је разговарао са станарима улаза 191 у Улици Браће Јерковић којима су стара врата замењена новим.

– Као одговорна општинска власт водимо рачуна о безбедности наших грађана, заједно са вождовачком полицијском станицом.  Око 100 нових улазних врата пружиће већу сигурност станарима тих зграда и зато смо издвојили осам милиона динара. Планирамо и следеће године да одвојимо одређена средства како би наставили ову акцију. Први корак су месне заједнице које прикупљају захтеве грађана, а када Општина провери да су врата у јако лошем стању онда се замене – рекао је Савић.