четвртак, 27. јул 2017.

Радови на путу за Aеродром „Никола Тесла” Београд

ЈКП „Београд-пут” наставља радове на прилазном путу за Aеродром „Никола Тесла” Београд са припадајућим прилазним саобраћајницама због којих ће бити измењен режим саобраћаја, саопштено је из Беокома.

У оквиру прве фазе затвара се изливна трака са ауто-пута од Београда ка аеродрому и уливна трака ка Шиду са припадајућом рампом, а саобраћај се усмерава ка петљи Београд (Добановачка петља), и то од 29. јула, од 7 часова до 1. августа, до 24 часа. У другој фази радова затвара се уливна рампа на ауто-путу од аеродрома ка Београду, а саобраћај се води преко петље Београд (Добановачка петља), и то од 2. августа, од 7 часова до 4. августа, до 24 часа, док се у оквиру треће фазе затвара изливна рампа са ауто-пута од Шида ка аеродрому, и то од 5. августа, од 7 часова до 8. августа, до 24 часа. 

Из Беокома моле кориснике Аеродрома „Никола Тесла” Београд да поштују постављену саобраћајну сигнализацију и саветује се да предвиде додатно време и крену раније како би избегли кашњење.

За све информације грађани се могу обратити Беоком сервису на телефоне 0800/110-011, за позиве из фиксне мреже Телекома, или на 011/3090-007 за остале фиксне телефонске мреже и мобилне оператере.