четвртак, 17. август 2017.

Камп борилачких вештина, школа рукомета и тениса на Вождовцу

Више од стотину деце пријавило се за учешће у кампу борилачких вештина, који се током августа одржава у УСЦ „Вождовачки центар – Шумице”. Дечаци и девојчице узраста од 7 до 18 година свакодневно тренирају реални аикидо, џудо, као и стони тенис.

Камп, организован у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину и Општином Вождовац, бесплатан је за све учеснике и трајаће до краја августа. Сви заинтересовани могу да се пријаве на портирници ове установе.Распоред је истакнут на званичној Фејсбук страници „Вождовачки центар – Шумице”.

Око стотину деце од 9 до 14 година похађа и бесплатну школу рукомета током летњег распуста. Свакодневне тренинге до краја августа, у различитим терминима, држе рукометни тренери РКСЦ „Вождовац”. 

Ова школа одржава се у организацији УСЦ „Вождовац”, чији је оснивач Општина Вождовац, а у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину. 
Такође, током распуста девојчице и дечаци (од 6 до 14 година) имају прилику да тренирају и тенис. Свакодневне тренинге од 12 до 14 сати похађа око 70 деце и њих по узрасним групама тренирају професионални, лиценцирани тренери ТК „Вождовац” до краја августа. 

Заинтересована деца могу се придружити доласком у УСЦ „Вождовац” или пријавом на број телефона 011/2660-640.