уторак, 26. септембар 2017.

Ирена Вујовић испратила пензионере на први дводневни излет на Тару

Председница ГО Савски венац Ирена Вујовић јутрос је испратила сто пензионера на бесплатан дводневни излет на Тару, у организацији ове општине.
Она је истакла да Општина Савски венац по први пут организује дводневне излете за пензионере јер су они за то показали интересовање.

– Бесплатни излети део су редовних активности општине и организујемо их током читаве године са циљем да слободно време наших најстаријих суграђана испунимо занимљивим и квалитетним садржајима. Ове године је преко 1.500 пензионера ишло на једнодневне излете и крстарења у организацији општине, а тај број ће до краја године бити преко 2.000. План је да до краја октобра 500 пензионера са Савског венца оде на дводневне излете на Тару, који, поред обиласка најлепше планине у западном делу Србије, укључују и посету манастиру „Пустиња” и етно-селу „Дрвенград”. За све пензионере обезбеђен је хотелски смештај и храна, као и лекарска екипа која иде у пратњи са њима – рекла је Ирена Вујовић.

Са пензионерима је на Тару отпутовао и члан Већа ГО Савски венац Милош Видовић, а њихов повратак очекује се сутра у вечерњим часовима.
Пензионери са Савског венца који су заинтересовани за бесплатне дводневне излете могу се пријавити на број телефона 2061-800, путем кога ће добити све потребне информације, или на мејл адресу: besplatno@savskivenac.rs.