петак, 6. октобар 2017.

Трибине за грађане на тему примене новог закона о становању и одржавању зграда

Општина Савски венац, на иницијативу руководства општине, поново организује трибине за суграђане на тему примене новог Закона о становању  и одржавању зграда, наводи се у саопштењу те општине.

Трибине ће се одржати 10, 11. и 12. октобра, од 17 часова, у Свечаној сали Општине Савски венац, на првом спрату (Кнеза Милоша 69).

Грађани ће бити у прилици да на непосредан начин, од запослених у Одељењу за имовинско-правне и стамбене послове, добију све потребне информације о поступку регистрације стамбених заједница и избору управника, као и појашњења на сва питања и недоумице у вези са новим законом.

У просторијама општине у претходном периоду одржано је 13  трибина на којима је присуствовало 545 представника стамбених заједница са Савског венца. Присутнима су подељени званични формулари пријаве за регистрацију, модели записника и одлуке објављене од стране надлежног Министарства, као и Пруручник за стамбене заједнице ГО Савски венац, који је општина израдила за потребе стамбених заједница на својој територији.

Моле се заинтересовани суграђани да свој долазак потврде позивом на број: 011/361-5388, наводи се у саопштењу.