петак, 6. октобар 2017.

Делови око Славије и Сремске улице у режиму даљинског грејања до 15. октобра

Због радова у реону Трга Славија и у Сремској улици поједини потрошачи  у том делу града неће бити у режиму топлих функционалних проба, саопштили су вечерас из „Београдских електрана”. 

Како се наводи, потрошачи у реону поменутих делова града неће бити у режиму топлих функционалних проба, а очекује се да ће топлотном енергијом бити снабдевeни до званичног почетка грејне сезоне.

У оквиру радова на реконструкцији Трга Славија и Булевара ослобођења, извођачи врше  реконструкцију мањег дела магистралног топловода топлане „Нови Београд“, због чега су из система даљинског грејања привремено искључени потрошачи у деловима града око Славије, Храма Светог Саве и на Неимару.

У склопу ових радова уграђују се топловодне цеви већег пречника и бољих енергетских перформанси, повећавајући стабилност и ефикасност снабдевања топлотном енергијом потрошача у том делу града. 

Такође због реконструкције топловодне мреже у Сремској улици, али и због радова других комунланих предузећа,  „Београдске електране“ ће учинити све да се потребни послови изведу у најкраћем могућем року, а најкасније до 15. октобра и званичног почетка грејне сезоне.

Списак улица у којима потрошачи неће бити у режиму топлих функционалних проба налази се на сајту „Београдских електрана“ www.beoelektrane.rs