четвртак, 12. октобар 2017.

Бесплатни излети за пензионере Раковице

Градска општина Раковица у сарадњи са Градом Београдом организује у октобру и новембру бесплатне излете за пензионере. Једнодневне екскурзије организују се сваког уторка, среде и четвртка, а намењенe су пензионерима који живе у Раковици.

Пензионери Раковице имаће прилику да бирају између седам дестинација за једнодневни излет у Србији. Моћи ће да посете Лазаревац (посета спомен-костурници, обилазак Каменграда и Манастира Боговођа), обиђу археолошко налазиште у Винчи, оду до Опленца, Аранђеловца и Орашца, или да посете Сремске Карловце и Фрушку гору. Моћи ће да се определе и за посету комплексу у Купинову (Огар – најстарија етно-кућа у Срему), Доњем Товарнику, Пећинцима и Музеју хлеба у том месту, обиђу Бранковину или Смедеревску тврђаву и Крњево и посете винарију „Радовановић”. За све излете обезбеђени су лиценцирани туристички водичи.

Сви заинтересовани могу се пријавити од 20. септембра позивом на број телефона 011/7850-154, или на и-мејл адресу usluzbigradjana@rakovica.rs. Особе које се пријављују за бесплатан једнодневни излет потребно је да оставе име и презиме, године, адресу и број телефона.