четвртак, 12. октобар 2017.

Пријаве за волонтерски програм на „зеленом” фестивалу

Међународни фестивал зелене културе „Грин фест” позива све младе до 30 година који воле животну средину, филмове, уметност, учење и дружење да се пријаве за волонтерски програм на највећем „зеленом” фестивалу у региону југоисточне Европе, који ће се одржати од 14. до 17. новембра у Дому омладине Београда.

Сви заинтересовани се могу пријавити слањем кратке биографије и мотивационог писма на volonter@greenfest.rs  најкасније до 27. октобра.

Изабрани волонтери ће добити прилику да развију нове вештине, науче да раде у тиму, упознају нове пријатеље и потенцијалне сараднике. У претходних седам година, кроз волонтерски програм фестивала је прошло преко 300 младих волонтера, којима је рад на фестивалу било прво радно искуство. На овај начин Центар за унапређење животне средине, организатор фестивала, наставља са праксом ангажовања младих, који касније могу очекивати и прилику за рад на различитим пројектима овог удружења.

„Грин фест” је фестивал који ревијалним и такмичарским филмовима, изложбама фотографија, зелених иновативних производа и технологија, иницијативама, креативним радионицама, дебатама, предавањима, уз још много интересантних садржаја, покреће зелени талас добрих промена у друштву.
Овогодишњи „Грин фест” одржава се уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта, Министарства културе и информисања, Секретаријата за културу, Амбасаде Француске и Француског института, Делегације ЕУ у Србији и ЕУ Инфо центра, као и многобројних партнера и пријатеља.