недеља, 15. октобар 2017.

Радови и испирање водоводне мреже

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Врачар, сутра од 8 до 16 сати без воде ће остати потрошачи у Улици Светозара Марковића (парна страна, између Крунске и Његошеве), саопштио је БВК. У уторак, у истом временском периоду без воде ће остати потрошачи у Светозара Марковића (парна страна, између Крунске и Његошеве) и Његошевој (између Светозара Марковића и Краља Милана). 

Такође, у уторак су планирани и радови на водоводној мрежи на општини Стари град, због чега ће од 8 до 18 сати без воде бити потрошачи у делу оивиченом Цетињском, Булеваром деспота Стефана, Француском и Улицом цара Душана. У околним улицама могућ је умањен притисак.

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће радове на редовном испирању водоводне мреже на општини Земун од понедељка до суботе, додаје се у саопштењу.  Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 сати осетиће следећи потрошачи: 
16/17. октобра – Земун, део оивичен улицама Џона Кенедија, Кејом ослобођења, Новоградском и Златиборском;
17/18. октобра – Земун, део оивичен Новоградском, Прегревицом, Цара Душана, Банатском, Угриновачком, Рада Кончара и Првомајском;
18/19. октобра – Земун, део оивичен улицама Зеленгорском, Златиборском, Првомајском, Рада Кончара, Угриновачком, Војни путем, Купрешком и Атанасија Пуље;
19/20. октобра – у насељима Нова Галеника и Земун поље.
20/21. октобра – у насељу Батајница.

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Моле се потрошачи да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе, а екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року.

Радови на редовном испирању водоводне мреже, који се обављају неколико пута у току године, обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета. Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на број телефона 3606-606, као и на веб-адреси www.bvk.rs.