понедељак, 23. октобар 2017.

Одржан завршни турнир манифестације „Волим децу – играм за Звечанску”

Завршни турнир манифестације „Волим децу – играм за Звечанску” одржан је у Кошутњаку, а у оквиру ове акције у различитим дисциплинама такмичило се више од 250 спортиста.

Према речима Мирјане Маврић, чланице Градског већа задужене за социјалну заштиту и домаћина ове манифестације, циљ је да свако од учесника донесе по једну пелену и дарује децу без родитељског старања из београдских домова. 

– Наравно да је ове године, једанаесте по реду, много више прикупљено дарова, пелена, играчака од броја учесника. Хвала свима што сте одвојили време такмичећи се ова три дана, хвала на поклонима које сте даривали нашој деци. Наша је обавеза да мислимо на њих и покажемо као друштво да су ови малишани заправо наша деца – рекла је Мирјана Маврић обраћајући се учесницима и донаторима.

Завршна манифестација имала је два финала, деца Звечанске и ФК „Стандард” одиграли су ревијалну утакмицу, а у великом финалу састали су се представници Синдиката Телекома и ресторана „Голф”.

Свако дете добило је златну медаљу за успомену, а прикупљене дарове Мирјана Маврић уручиће Звечанској и породилишту у Вишеградској.

После финала настављено је дружење у ресторану „Голф” уз војнички пасуљ, који је као и претходних година припремила Војска Србије.