понедељак, 20. новембар 2017.

Уручено осам стипендија за особе са инвалидитетом

Члан Градског већа Драгомир Петронијевић поздравио је данас у Старом двору стипендисте „Линк групе”, који ће у наредних дванаест месеци стећи звања из области програмирања, графичког и веб-дизајна, електронског пословања, предузетништва и менаџмента у људским ресурсима. Од двадесет стипендиста, осам особа са инвалидитетом је из Србије, а преостали су из Румуније и Босне и Херцеговине.

Драгомир Петронијевић је стипендистима поручио да је ово за њих нова шанса за усавршавање, што ће им умногоме помоћи у будућности. 

– Град Београд и Република Србија труде се да у сарадњи са приветним сектором руше баријере. Ипак, најважније је да ви узмете ствари у своје руке јер се посао не чека, за њега се бори. Ми ћемо на том путу бити ваш достојан партнер – рекао је Петронијевић.

Он је захвалио „Линк групи” јер је много пута помагала и подсетио на бројне обуке и семинаре који су организовани за младе људе из Београда. 
Петронијевић је стипендистима поручио да верује у њих и пожелео им успех и срећу.  

Представници компаније – донатора изразили су наду да ће стипендистима нова знања бити од користи, како би били још конкурентнији на тржишту рада. Програм се похађа онлајн, помоћу најсавременије платформе.