уторак, 21. новембар 2017.

Попусти са сениор картицама од сутра и у „Аману”

Власници сениор картице од сутра ће моћи да купују са попустима у око 150 продајних објеката маркета „Аман”. На тај начин ова фирма придружила се бројним компанијама које су део сениор клуба где пензионери могу да остваре одређене попусте на куповину, услуге, и посете културним установама.

-Списак компанија није коначан и сваког дана се јављају нове како би постале део сениор клуба. На тај начин пензионерима се олакшава финснсијска систуација, а истовремено им се Град одужује за све што су урадили, као и за подношење великог терета економских реформи – рекла је градска секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић.

Према њеним речима у „Аману” десет одсто попуста од износа рачуна власници могу остварити сваког уторка у току месеца, такође десет одсто у данима исплате пензија, а свим осталим данима могу да остваре попуст од пет одсто. 

Станисављевић је истакла да Град наставља да преговара са друштвено одговорним компанијама о новим попустима и подсетила да је за две седмице подељено готово деведесет хиљада сениор картица за које влада велико интересовање.