петак, 24. новембар 2017.

Попуст уз сениор картицу и у „Медигроуп Дорћол” на Старом граду

Корисници Београдске сениор картице моћи ће од 1. децембра да остваре попусте и у Дому здравља „Медигроуп – Дорћол” на Старом граду у Улици цара Душана 58. Они ће годину дана моћи да користе све услуге, осим зубне протетике и ортодонције, са попустом од десет одсто.

Према речима градске секретарке за социјалну заштиту Наташе Станисављевић, до сада су потписани протоколи о сарадњи за преко 200 продајних места, између осталих и са приватним домовима здравља и интернистичким амбулантама.

- Компаније које желе да буду део овог пројекта, потписују протоколе о сарадњи у којима се прецизира на које производе или услуге одобравају попуст, у ком временском периоду, као и износ попуста  – истакла је Наташа Станисављевић.

Она је подсетила да је сениор картица  прва бенефит картица града Београда намењена пензионерима са којом они остварују попусте у продајним објектима са којима град Београд има потписане протоколе о сарадњи. Картице издаје Град Београд.

-Број компанија које се придружују сениор клубу се сваким даном повећава па можемо да кажемо да се овај пројекат остварује на најбољи могући начин – истакла је Наташа Станисављевић.