недеља, 10. децембар 2017.

ЈКП „Градске пијаце” за петнаест минута оствариле приход од 9.000.000 динара од јавне лицитације

ЈКП „Градске пијаце” за само петнаест минута оствариле су приход од девет милиона динара на јавној лицитацији за пет локала и тезге на најпопуларнијим београдским пијацама, која је одржана у Скупштини Општине Врачар, саопштавају из „Градских пијаца”.

Нове закупце добили су сви понуђени локали који су се нашли на петој јавној лицитацији у овој години. Највеће интересовање владало је за нове ексклузивне локале број 222 и 223 на пијаци „Каленић” дуж Његошеве улице, који су достигли укупну лицитациону цену у износу од 4,75 милиона динара, затим следи локал број 46 на пијаци „Блок 44”, који је достигао цену у износу од 450.000 динара, док су локали 17 на пијаци „Зелени венац” и локал 22 на пијаци „Бањица” излицитирани у укупном износу од 600.000 динара.

Велика борба у надметању била је и за нову пијачну опрему на пијаци „Видиковац” где су тезга и бокс за продају робе широке потрошње излицитирани у укупном износу од 960.000 динара, саопштавају из „Градских пијаца”. 

На јавној лицитацији заинтересована лица имала су прилике да закупе пијачну опрему и на пијацама „Скадарлија”, ТЦ „Нови Београд”, „Блок 44”, „Земун”, „Миријево”, „Звездара”, „Душановац”, „Баново брдо”, „Видиковац”, „Бањица”, „Горња варош”, „Миљаковац”, „Браће Јерковић” и „Сењак”.