понедељак, 1. јануар 2018.

Раковица отвореног срца

Раковица је још једну нову годину почела у добром расположењу. Првог дана Нове 2018. године, на платоу код „Мекдоналдса” на Видиковцу, Општина Раковица организoвала је традиционалну манифестацију „Улица отвореног срца”.

Велики број малишана и родитеља могао је да ужива од 11 до 15 часова у друштву аниматора, кловнова, Деда Мраза, обезбеђене су представе за децу, балони, слаткиши и поклони. Велики број деце сликао се са маскотама, јунацима популарних цртаних филмова.

Председник градске општине Раковица Владан Коцић пожелео је свој деци и родитељима срећну Нову годину, најавивши доделу пакетића које је уручивао Деда Мраз. Пакетиће је добило више од 500 малишана који су посетили манифестацију.

Осим тога, малишанима је током трајања манифестације омогућено да се бесплатно возе рингишпилом и другим реквизитима у забавном парку „Максимовић”.

На „Улици отвореног срца” у Раковици и овога пута организована је хуманитарна продаја црвених новогодишњих носића, куваног вина, чаја и других топлих напитака. Новац сакупљен на овај начин биће уплаћен у хуманитарне сврхе.