среда, 14. фебруар 2018.

Мали: Гласање за градске пројекте на апликацији „Београђани” још 10 дана

Градоначелник Београда Синиша Мали истакао је да гласање за пројекат „Да се ради и гради по твом” пролази у складу са очекивањима, као и да је тај пројекат генерално доживео потпуни успех. 

Мали је рекао да је до сада пристигло око 3.000 гласова Београђана, али је још једном позвао суграђане да преко апликације „Београђани” гласају за пројекте и тако директно одлучују о важним питањима за град. 

– Веома сам задовољан током гласања за пројекат „Да се ради и гради по твом”. Пројекат „Да се ради и гради по твом” доживео је потпуни успех, јер грађани Београда по први пут директно партиципирају у одлучивању о реализацији пројеката на територији њихове општине, али и на нивоу града – рекао је Мали.

Он је прецизирао да је Град Београд издвојио 200 милиона динара за овај пројекат, док ће свака општина обезбедити по додатних 10 милиона. 

– Мислим да у овом тренутку по броју гласова воде домови здравља и амбуланте, као и канализација на левој обали Дунава. Позивам Београђане да дају свој глас пројектима који би им највише били од користи. Гласање траје још десетак дана, после којег ћемо „подвући црту” и заједно са грађанима и председницима општина изабрати победничке пројекте и кренути са реализацијом – додао је Мали.