уторак, 20. фебруар 2018.

Нови бесплатни садржаји у Раковици

Градска општина Раковица омогућила је пријаву за нове бесплатне садржаје за суграђане. За све садржаје пријаве почињу 20. фебруара и трајаће до попуне места. Заинтересовани грађани се могу пријавити на мејл адресу programirakovica@gmail.com или позивом на број телефона 011/ 7850-154.

У сарадњи са Школом спорта „Панта реи” покренуте су бесплатне школе тениса, пливања и спорта за малишане. За сваки од наведених садржаја могуће је примити највише 12 полазника. За школу пливања која ће се одржати у марту могу да се пријаве деца узраста од пет до 15 година. За школицу спорта право пријаве имају малишани од 4 до 15 година, док бесплатну школицу тениса могу да похађају деца од 7 до 14 година (ученици основних школа).

Малишане могу пријавити искључиво родитељи са пребивалиштем на територији општине Раковица. Приликом пријаве потребно је да родитељи оставе своје податке (име, презиме, адресу), као и податке о детету које пријављују (име, презиме и узраст детета). Осим тога, обавезно је оставити број телефона. Пријаве које нису потпуне и неисправне неће се узимати у обзир.

Осим спортских садржаја, Општина Раковица је у сарадњи са Школом гитаре и бубњева „Чупавко” покренула бесплатну школу гитаре и бесплатну школу бубњева. Право пријаве имају сви заинтересовани узраста од седам до 30 године са пребивалиштем на територији Раковице. Пријаве за бесплатну школу гитаре и бубњева почињу данас и трајаће до 27. фебруара.