уторак, 20. фебруар 2018.

Младеновић: У Раковици више од 13.000 грађана узело сениор картицу

Поводом Међународног дана социјалне правде, заменик градоначелника Београда Андреја Младеновић посетио је данас Месну заједницу „Миљаковачки извори” и разговарао са грађанима. 

– Свима нама који водимо град, општине, државу важно је да чујемо ваше проблеме и покушамо да их решимо. Они који теже живе и имају мања примања могу да очекују подршку и помоћ, и да имају поверење у државу и град – истакао је Младеновић.

Он је подсетио да је у последње четири године повећан број сениор клубова, те да их сада има 28, а да је у плану отварање још два клуба.

– Пројекат сениор картица је почео 2017. године и то је један од  највећих и најбољих пројеката у граду. Има више од 200.000 корисника, 200 компанија и више од 700 продајних места. У Раковици има више од 13.000 грађана који су узели сениор картицу – навео је Младеновић.

Заменик градоначелника позвао је суграђане да наставе да се пријављују за сениор картицу, која је бесплатна и не постоје посебни услови за њено добијање, осим да је особа пензионер и да живи на територији Београда.

– То је мало враћање дуга који имамо према најстаријим суграђанима, а који су много тога учинили за нас – закључио је Младеновић.

Догађају је присуствовао члан Градског већа Раденко Дурковић.