четвртак, 22. фебруар 2018.

Почела пријава за акцију „Уредимо заједно”

Град Београд и ЈКП „Зеленило – Београд” и ове године организују, сада већ традиционалну, акцију „Уредимо заједно”.

О томе колико је интересовање грађана да се активно укључе у уређење свог окружења говори податак да је у претходне четири године на овај начин уређено преко 800 локација на територији десет градских општина. Број локација које грађани пријављују за ову акцију је из године у годину све већи.

Скупштине станара могу пријавити предлоге за озелењавање и уређење свог стамбеног насеља „Зеленилу” кoje ће oбeзбeдити сaв пoтрeбaн биљни и дeндрo мaтeриjaл, пaркoвски мoбилиjaр, лoпaтe, рукaвицe, фaрбу, чeткe и oстaлa срeдствa пoтрeбнa дa сe пoсao oбaви квалитетно, на задовољство учесника у акцији.

Пријава за акцију врши се писаним путем, а образац за пријаву може се преузети на сајту ЈКП „Зеленило – Београд” www.zelenilo.rs, где се може погледати и пример попуњеног обрасца. Попуњена пријава може се послати на мејл адресу: info@zelenilo.rs или на адресу ЈКП „Зеленило – Београд”, Центар за информисање, Мали Калемегдан бр. 8, 11000 Београд, са назнаком – за акцију „Уредимо заједно”. Пријављивање почиње данас, 22. фебруара, и трајaће до 10. марта.

Циљ ове акције је укључивање грађана у уређење њихове непосредне животне околине, како би могли боље да брину и више уживају у њој.