петак, 23. фебруар 2018.

Позив на заједнички јавни тренинг на Ади Циганлији

Други јавни тренинг за 31. Београдски маратон биће одржан у недељу, 25. фебруара, од 11 до 13 часова на Ади Циганлији, саопштено је из Београдског маратона. 

Тренинг ће бити одржан у срадњи са Тркачко-рекреативним клубом и другим партнерима, а водиће га проф. др Бранко Бошковић, координатор рада ТРK Београдски маратон, заједно са колегама из Високе спортске и здравствене школе из Београда.

Учесници овог јавног окупљања моћи ће да добију корисне савете о контроли здравственог стања, опреми, исхрани и начину трчања у зимско-пролећним условима, као и да са нашим тренерима практично обаве заједничке тренинге у односу на постојећи ниво физичке припремљености и трку за коју желе да се припремају – Трку задовољства на пњт километара, полумаратон (21,1 километар) или маратон (42,2 километра) у оквиру 31. Београдског маратона.

Тренинг је бесплатан и могу да се укључе мушкарци и жене, активни тркачи, рекреативци и почетници старији од 14 година. Окупљање је код ресторана „Like a shine” (први ресторан од улаза на Аду Циганлију са Макишке стране) од 10.45 до 11 часова.