понедељак, 5. март 2018.

Посебна организација саобраћаја због радова у Улици Братства и јединства

Због радова „ПЗП Београд” на уклањању и постављању новог асфалтног застора у Улици Братства и јединства, на делу од Зрењанинског пута до улице Беле Бартока, доћи ће до посебне организације саобраћаја, саопштио је „Беоком сервис”. 

Радови ће се изводити без саобраћаја по фазама и то:
–    Фаза I – Улица Братства и јединства, на делу од Зрењанинског пута до улице Хоповске (смер од улице Хоповске ка Зрењанинском путу), од 6. марта у 12 часова до 28. марта, према Пројекту саобраћајне сигнализације за време радова на потезу од улице Хоповске до Зрењанинског пута.
–    Фаза II – улица Братства и јединства, у зони раскрснице са  Зрењанинским путем, од 29. марта до 4. априла, према Пројекту саобраћајне сигнализације за време радова на потезу од улице Хоповске до Зрењанинског пута. 
–    Фаза I – Улица Братства и јединства, на делу од улице Беле Бартока до улице Јулије Делере, од 10. до 15. априла, према Пројекту саобраћајне сигнализације за време радова на потезу од улице Хоповске до улице Беле Бартока.
–    Фаза II – Улица Братства и јединства, на делу од улице Јулије Делере до улице Ваљевског одреда од 16. до 20. априла, према Пројекту саобраћајне сигнализације за време радова на потезу од улице Хоповске до улице Беле Бартока. 
–    Фаза III – Улица Братства и јединства, на делу од  улице Ваљевског одреда до улице Ужичке, од 18. до 23. марта, према Пројекту саобраћајне сигнализације за време радова на потезу од улице Хоповске до улице Беле Бартока.
–    Фаза IV – Улица Братства и јединства, на делу од улице Ужичке до улице Хоповске, од 24. до 28. марта, према Пројекту саобраћајне сигнализације за време радова на потезу од улице Хоповске до улице Беле Бартока.

Током извођења радова у Фази I, фази II – према Пројекту саобраћајне сигнализације за време радова на потезу од улице Хоповске до Зрењанинског пута и фази III и фази IV, мења се режим рада линија ЈГС-а. 

Возила са линије 85 ће у оба смера на делу од раскрснице улица Братства и јединства и Зрењанинског пута до раскрснице Улица Братства и јединства и Ваљевског одреда саобраћати следећим улицама: Зрењанински пут, Ивана Милутиновића, Ваљевског одреда, Братства и јединства и даље редовним трасама. Возила са линије 96 ће у оба смера на делу од раскрснице улица Ивана Милутиновића и Зрењанинског пута до раскрснице Улица Братства и јединства и Ваљевског одреда саобраћати следећим улицама: Зрењанински пут, Ивана Милутиновића, Ваљевског одреда, Братства и јединства и даље редовним трасама. 

Током извођења радова у фази I, фази II – према Пројекту саобраћајне сигнализације за време радова на потезу од улице Хоповске до улице Беле Бартока, мења се режим рада линија ЈГС-а. Возила са линија 85 и 96 ће, на делу од раскрснице улица Ваљевског одреда – Братства и јединства до терминуса „Борча 3”, у оба смера саобраћати улицама Братства и јединства, Ваљевског одреда, затим улицом Ратних војних инвалида до поменутог терминуса. Возила са линија 95 и 105Л ће, на делу од раскрснице улица Ваљевског одреда–Ратних војних инвалида до терминуса „Борча 3”, у оба смера саобраћати улицом Ратних војних инвалида до поменутих терминуса.

Успостављају се привремена стајалишта у оквиру Фазе I, фазе II – према Пројекту саобраћајне сигнализације за време радова на потезу од улице Хоповске до улице Беле Бартока – „Комбинатова” (у оба смера) у улици Ратних војних инавлида, непосредно по преласку раскрснице са улицом Ваљевског одреда, гледајући из правца Зрењанинског пута ка терминусу „Борча 3”. 

Возила ЈГС-а ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа и привремено успостављена стајалишта јавног градског превоза, наводи се у саопштењу.