недеља, 11. март 2018.

Радови на водоводној мрежи у понедељак

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Врачар у понедељак, 12. марта, од 8 до 16 сати без воде ће остати потрошачи у Шуматовачкој улици (између улица Светолика Ранковића и Ђердапске). За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна.

Такође, од понедељка, 12. марта до суботе, 17. марта, екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће радове на редовном испирању водоводне мреже на општини Чукарица. Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 до 6 сати осетиће следећи потрошачи: у насељу Железник (12/13. март), у насељима Остружница, Умка и Руцка (13/14. март), у насељима Велика Моштаница и Рушањ (14/15. март), и у насељу Сремчица (15/16/17. март).

У току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде, па се потрошачи моле да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. Екипе „Београдског водовода” ће се трудити да радове обаве у што краћем року.

Редовно испирање водоводне мреже, које се обавља неколико пута у току године, обезбедиће да вода на чесмама потрошача и даље буде задовољавајућег квалитета. 

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру овог јавног комуналног предузећа на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.