четвртак, 15. март 2018.

Дванаести Београдски ноћни маркет у „Блоку 44”

Дванаести Београдски ноћни маркет, а први у низу манифестација планираних за 2018. годину, одржаће се већ наредног петка на пијаци „Блок 44” у Новом Београду, под слоганом „Студио 44”. И овог пута, пијаца „Блок 44” биће највећи сајам дизајна, занатства, хране и пића под отвореним небом који ће окупити велики број посетилаца свих генерација. Поред великог броја излагача из сфере уметности и дизајна, представиће се и домаћини „шампиони” београдских пијаца са најбољим производима, као и многи угоститељи.

Велико интересовање, које већ влада за излагање на овом маркету, обећава одличну и разноврсну понуду, а диско ритам који ће пратити манифестацију обезбеђује добар провод свим заинтересованим посетиоцима. Београдски ноћни маркет постао је бренд Београда, традиционално место окупљања љубитеља добре куповине и домаће производње, али и одличног провода и велике гужве петком увече која се очекује и 23. марта од 18 до 24 сата. 

У 2018. години љубитеље Београдског ноћног маркета очекују нове локације, занимљиве теме и наравно јединствена понуда. За наредни период, ЈКП „Градске пијаце” и  „Redesign д.о.о” обећавају још једну сјајну сезону. За све посетиоце улаз је слободан, наводи се у саопштењу „Градских пијаца”.